Logga in
Köp nu
 

Köpvillkor

 Vi vill att du ska vara nöjd, alla kvalificerade kurser köpta hos Daglig Utdelning kan återbetalas inom 14 dagar efter att du har fått tillgång till kursen förutsatt att begäran uppfyller riktlinjerna i vår återbetalningspolicy.

Alla förfrågningar gällande återbetalningar skickas in till [email protected]

1. Priser 

Information om priser återfinns på Daglig Utdelnings webbplatser. Alla priser som anges på webbplatserna anges i svenska kronor (SEK) och inklusive moms om annat inte anges.

2. Betalning 

Daglig Utdelning använder en extern leverantör för hantering av betalningar och i samband med betalning så får du möjlighet att godkänna den externa leverantörens Villkor. För information om din betalning vänligen använd denna länk: https://stripe.com/en-gb-se

Du kan välja att betala med kredit/debit kort eller med Klarna.

3. Bekräftelse på köp

Efter genomfört köp kommer en bekräftelse att skickas till den e-postadress som du har angett. De uppgifter du har angett i samband med köpet kommer att finnas i bekräftelsen. Vänligen kontrollera att dina uppgifter är korrekta. Om någon uppgift är inkorrekt ber vi dig att kontakta support på [email protected].

4. Återbetalning vid köp av kurser

Även om vår 14-dagars återbetalningspolicy ger våra deltagare chansen att genomföra en del av kursen helt riskfritt, måste vi också skydda oss från bedrägerier med rimliga begränsningar. 

Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller neka återbetalningsbegäran där vi tror att det förekommer missbruk av återbetalning, inklusive men inte begränsat till följande:

1. En betydande del av kursen (mer än 2 moduler) har konsumerats eller laddats ner innan återbetalning begärdes. 

2. Flera återbetalningar har begärts av en kursdeltagare för samma kurs. 

3. Överdrivna återbetalningar har begärts av en deltagare. 

4. Användare som har sina konton rapporterade, blockerade eller har sin profil inaktiverad på grund av brott mot våra villkor eller policys.

Dessa återbetalningsbegränsningar kommer att verkställas i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag.

5. Tillgång till kursen

Kurslicensen är aktiv i 12 månader från och med att den köpta kursen görs tillgänglig.